Het is ondertussen traditie geworden dat er tijdens de kerstmarkt in Geel ook een heus spektakel op het menu staat. Dit jaar zal dat niet anders zijn. Met de kerstmusical "De Magische Kerstbal" onder leiding van regisseur Ief Dams kan jong en oud op 12 en 13 december weer komen genieten van topentertainment gebracht door talent van eigen bodem. De voorstellingen worden dit jaar gespeeld in een verwarmde tent op de parking van de Havermarkt.

Audities voor hoofdrollen
Voor de invulling van enkele hoofdrollen van de kerstmusical zijn we nog op zoek naar jongens en meisjes van 8 tot 15 jaar voor de kinderhoofdrollen, mannen en vrouwen tot 45 jaar en mannen vanaf 45 jaar.

Voorwaarde is dat zij goed moeten kunnen zingen én acteren. Voor de invulling van deze hoofdrollen worden audities gehouden op zaterdag 26 september in lokaal 1.14 op de eerste verdieping van het stadhuis (Werft 20). Geïnteresseerden dienen zich voor 20 september in te schrijven door een mailtje met hun contactgegevens te sturen naar kerstmarkt@geel.be. Wie zich heeft ingeschreven ontvangt na 20 september meer details over de auditie.

Inschrijvingen
Wie met de kerstmusical wil meespelen maar geen ambities heeft voor één van de hoofdrollen hoeft niet aan audities deel te nemen. Hij/zij kan zich vanaf 5 september aanmelden via de website www.fanvandimpna.be. De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 24 september. Niet te lang twijfelen is dus de boodschap!

Infoavond
Heb je interesse om mee te acteren of figureren maar wil je meer over de inhoud van de kerstmusical te weten komen? Dan ben je van harte welkom op de infovergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 22 september om 19.30 uur in de Leonardozaal van het Sint Dimpnacollege (Laar 2, 2440 Geel).